Zeilen!

Op het water zijn en zeilen speelt al vanaf dat ik heel klein ben een belangrijke rol in mijn leven. De vrijheid, het avontuur, de rust, de natuur en de elementen om mij heen werken voor mij voedend en ontspannend. Afgelopen jaren heb ik het zeilen ook in mijn werk opgenomen omdat ik graag het magische effect van op het water zijn met andere deel.

Jaarlijks zeil ik minimaal 3 weken voor een Nederlandse organisatie met gezinnen in het Kroatië en Griekenland. Een unieke ervaring zowel voor mij als voor de gezinnen.  Mooi om te zien hoe avontuur, zeilen, water en natuur verbindend en ontspannend werken. Het bevestigt maar weer dat ik nog meer op het water wil zijn, zowel in mijn vrije tijd en als coach.

Wil je ook ervaren wat het voor jouw gezin kan betekenen? Wil jij ook de verbindende werking van samen met je kind meezeilen ervaren? Of even heerlijk zelf ontspannen met om je heen de rust van water, wind, natuur en zon?

Dat kan, zie mijn aanbod en ga met mij mee! 

Zeilmiddag ouder-kind

Regelmatig heb ik kleine matrozen met hun moeder of vader aan boord. Zo mooi om te zien hoe ze stralend en met een mooi avontuur en een mooie herinnering rijker weer van boord gingen!
 
 Bij deze doe ik je een super kind- ouders meezeil aanbod!!!
– 3 uur varen op het Veerse meer
– hapje en drankje
– zeilmateriaal en zwemvest
– mijn kennis en ervaring
– Een leuk en tastbaar aandenken aan een avontuurlijke middag op het water!
 
Maximaal 3 personen  €123 euro
Vanaf 4 personen €179 euro.

Zeilmiddag of avond Pauwervrouwen

Ik bied je de combinatie van het heerlijke vakantiegevoel op het water en daarnaast kun je gebruik maken van mijn kennis en kunde op het gebied van kinderen, ouders en zeilen.
 
Ga voor het vrije vakantiegevoel met mij mee zeilen op het Veerse meer. Ik beloof je dat je letterlijk met frisse moed en nieuwe energie van boord stapt!
 
 Bij deze doe ik je een super aanbod!!!
– 3 uur varen
– hapje en drankje
– zeilmateriaal en zwemvest
– mijn kennis en ervaring
– Een leuk en tastbaar aandenken aan de ontspannen dag op het water!
 
Normale prijs €199 euro nu tijdelijk voor maar €123 euro!!
 
 
Wil jij meer informatie over deze super middag/avond, neem contact op!