Het gezicht achter Pauwerveer

Mijn naam is Martine van Pelt (1982).
Ik woon met veel plezier in Middelburg, in het heerlijke Zeeland.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als leerkracht in het basisonderwijs. Ik merkte dat mijn interesse en nieuwsgierigheid met name geprikkeld werd door gedrag en de sociaal emotionele ontwikkeling van kinderen. Ik wilde zo graag begrijpen wat er achter het ‘lastige’ gedrag van een kind zat. En hoe ik het gedrag kon ombuigen zodat het voor het kind en ook voor mij als leerkracht fijner kon zijn. Mijn ontdekte kennis hierover werkte fantastisch in de pratijk!! 

Dat smaakte naar meer en zo heb ik in 2015 de opleiding tot gecertificeerd kindercoach gevolgd bij Tori Kindercoachopleiding in Onna. Sindsdien ben ik gestart met Pauwerveer (kinder) coaching en educatie en coach ik met veel plezier en liefde kinderen en ouders.

Toen ik mij verdiepte in temperamentvol gedrag, vielen er een hoop ‘puzzelstukjes’ op zijn plaats. Ik herkende heel veel van mijzelf in het temperamentvolle gedrag!

 

Ik zie mijzelf (coach voor ouders en kinderen) als een soort vertaler tussen ouder en kind, die kort zichtbaar maakt en overzicht en richting biedt. Ik wil zorgen dat ouders hun kind beter begrijpen, dat ze ontdekken welke behoefte er achter het gedrag zit zodat ze beter aan kunnen sluiten. Zo kun je weer met een positieve bril naar je kind kijken, komt je kind weer beter in zijn vel te zitten waardoor het weer kind kan zijn en ouders meer ontspannen en met plezier ouder kunnen zijn. Het geeft mij enorme voldoening zowel ouders als kinderen stralend in hun kracht terug te zien komen!

Ik werk graag buiten in de natuur maar ook in jullie veilige thuisomgeving of vanuit mijn praktijk aan huis.

In 2016 ben ik mijn eigen praktijk Pauwerveer begonnen en sindsdien heb ik mijn gereedschapkoffer gevuld met interessante trainingen en opleidingen zoals natuur coaching bij Natascha Bruti, temperamentvol gedrag, kind van negen, chinese en klassieke geboorteastrologie, poepproblematiek, faalangsttraining, kind in (v)echtscheiding en lichaams en ervaringsgericht coachen vanuit de karakterstructuren. En zo kwam ik op mijn uiteindelijke pad; coachen en educatie vanuit mijn eigen praktijk in combinatie met een baan in de jeugdzorg.

Like mijn socials om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, webinars, tips, leuke ideeën en stof tot nadenken.

Liefs Martine