Essentiële Oliën

Graag deel ik met jullie de magie van olie!

In mijn coachingstrajecten maak ik geregeld gebruik van aromatherapie. De kracht van geur vind ik heel waardevol! Met geur kun je stemming veranderen. Kinderen worden ontspannen of juist vrolijk van geur.

Je kunt je kind/gezin door oliën op een gemakkelijke, effectieve en natuurlijke manier ondersteunen. Kinderen zijn dol op hun eigen ‘geurroller’ die ze zelf veilig kunnen gebruiken. De oliën van Young Living, die ook via pauwerveer te verkrijgen zijn, zijn 100% natuurlijk en van een geweldige kwaliteit. 

Iedere essentiële olie heeft zijn eigen geur en werking op zowel fysiek als mentaal niveau. Ze geven ontspanning, optimisme, energie, versterken concentratie of zijn een 100% natuurlijke remedie bij nare kwaaltjes.

De magische werking van bloemen, planten en kruiden werd heel lang geleden al ontdekt. Het extract uit deze onderdelen noemen we essentiële olie. Deze oliën helpen ons. Uit onderzoek blijkt dat geuren onze stemming kunnen beïnvloeden. 

Neem maar eens de geur van lavendel. Deze is bijvoorbeeld ontspannend en slaap bevorderend maar de bestanddelen hebben een geneeskrachtige werking bij brand- en snijwondjes. De geur van de olie heeft effect op de emoties, en de werking heeft effect op het lichaam.

Wat een cadeau van de natuur! Essentiële oliën. 

Nieuwsgierig? Wil je meer weten? Neem contact op