Coachingstraject kind

In een traject op maat help ik een kind 1-op-1 en parallel hieraan geef ik ouders een volwassen educatie en vertaling van de behoeften van hun unieke zoon of dochter.

Gaandeweg ontstaat er dan meer rust en ontspanning bij alle gezinsleden en tussen hen onderling. Ouders begrijpen hun eigen kind beter, er is meer gezelligheid in huis en het kind zal ook meer uit zichzelf aan de ouders gaan vertellen. En het belangrijkste van alles; het kind gaat weer stralen.

Gunnen jullie je kind én jullie zelf als ouders ook meer rust en plezier? En zou je willen weten of ik ook jullie kan helpen?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op om een gratis, telefonisch kennismakingsgesprek te plannen. Ik maak tijd voor jullie en ik luister.

Hoe gaat een coachingstraject te werk:

1. We maken kennis via een persoonlijk of telefonisch gesprek waarin we onderzoeken wat ik voor je kind kan betekenen.

2. Het eerste gesprek is een oriëntatie-/ intakegesprek van ca. 90 minuten.  Zo mogelijk met beide ouders. Ik filter de coachingsbehoeften en prioriteiten en daarnaast vertel ik meer over mijn werkwijze. Ter voorbereiding op dit gesprek ontvangen jullie een vragenlijst.

3. Aan de hand van dit oriëntatiegesprek maak ik een voorstel voor een coachingstraject. Het kan ook zijn dat ik een verwijzingsadvies geef. De gemiddelde duur van een traject is 2 maanden. Ieder traject is maatwerk en afgestemd op het kind.

 

4. Hierna volgen de coaching sessies. Deze kunnen een uur tot twee uur duren. Ieder kind is uniek en daarom verloopt ieder coachingstraject anders, passend bij het kind. Ik houd tussendoor contact met ouders om de voortgang te bespreken. Elk begeleidingstraject sluit ik af met een evaluatiegesprek.

5. De kosten van een oriëntatiegesprek zijn €90,- incl. BTW, te voldoen voor het gesprek. Volgt een coachingstraject, dan worden deze kosten verrekend in het voorstel en is het verdiepingsgesprek kosteloos. De gemiddelde prijs van een traject varieert tussen 1200 en 1500 euro inclusief alle kosten.

Wil je gebruik maken van mijn diensten, heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op.