Poepprofessional

Poepproblemen zijn shit!

Een poepprobleem is belastend voor je kind, maar ook voor iedereen om je kind heen, zeker als dit dag in-dag uit in de beslotenheid van je gezin, thuis gebeurt. Maar ook op school of de opvang. Je kind kan een schuldgevoel krijgen dat hij/zij extra last geeft aan zijn/haar ouders en de omgeving. En vanuit daar kan je kind zich terugtrekken, gaan liegen over vieze broeken of aandrang wel/niet voelen of wel/niet naar de wc zijn geweest. Je kind kan gaan twijfelen over zichzelf en zijn/haar kunnen en kan zo in een negatieve vicieuze cirkel terechtkomen. 

Superrot, maar jullie zijn hierin niet alleen. Jaarlijks hebben zo’n 100.000 – 150.000 kinderen last van een poepprobleem.                                                       ‘Hadassa Voet, Methode Superpoeper’

Als kind had ik een periode last van poepproblemen waarvoor ik mij enorm schaamde. En in mijn werk als leerkracht en coach kwam dit probleem regelmatig voorbij. Ik wil ervoor zorgen dat er meer begeleiding en informatie voor ouders beschikbaar is over poepproblematiek. Ik heb mij verdiept in de methode ‘Superpoeper’ van poepexpert Hadassa Voet om anderen zo snel mogelijk uit de shit te helpen.

Methode SuperPoeper is een gestructureerd plan van aanpak gericht op thuis- en school/opvangsituatie met de focus op ouders, zodat je zelf met je kind aan de slag kunt gaan. Ouders zijn namelijk de beste, enige en ware kenners van hun kind en de sleutel tot de oplossing van het poepprobleem. 

Ben jij dat ophouden van poep, wc weigeren, obstipatie en poepvegen in het ondergoed van je kind helemaal zat? Ik ben een van de landelijk geregistreerde ‘poepproffesionals’ en help je graag verder richting de oplossing van jullie poepprobleem.

Wil je gebruik maken van mijn diensten, heb je vragen of wil je meer informatie? Neem vrijblijvend contact met mij op.